KOCAELİ / ÇAYIROVA - Toki Çayırova İmam Hatip Ortaokulu

ENVIRONMENT LOVERS HAND IN HAND

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Nuray ÖZTÜRK ŞAP’ın proje ortağı olduğu uluslararası projemiz Türkiye, Azerbaycan, Romanya, İtalya, İspanya gibi farklı ülkelerden çeşitli okulların öğrencileriyle yürütülmektedir. Projede okulumuzdan sekiz öğrenci görev almıştır. Projemizin amacı bozulan doğal yaşamı canlandırmak, çevre bilincini geliştirmek, geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimizin öğrenme çıktılarını eğlenceli hale getirmek, dijital yetkinliklerini artırmak ve onlara farklı öğrenme ortamları sağlamaktır.

Projemizde logo, afiş, kelime bulutu, takvim, Orman Haftası etkinlikleri, Dünya Su Günü etkinlikleri, geri dönüşüm ürünleri, çevre ilgili sunular, çevre kirliliği haberleri, e-book çalışmaları gibi çeşitli etkinlik ve çalışmalar yer almaktadır. Projemiz mayıs ayının sonunda bitmiştir.

May

Yalova Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesinde  düzenlenen  "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Finaline"  katılım sağladık. Öğrencimiz 7/CK dan Abdullah Emin Nohoğlu ve  öğretmenimiz  Harun YILMAZ 'a  okulumuzu başarı ile  temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik kodlama sınıfımızda 10 parmak klavye yazma yarışması yapıldı. Dereceye giren  öğrencilerimizi tebrik ederiz .

1. 6AA  Miraç KERTİL  dk/67 kelime

2. 6B Muhammed Yasir SÖKÜTLÜ ve 5Bİ Feyza ERTUĞ   dk/ 41 kelime

3. 6AA Talha  Erdener KOÇ  dk/40 kelime

Ekm

Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi  dersi öğretmenimiz Harun Yılmaz'ın girişimleriyle  Kartal merkezli Karınca Kararınca   derneği tarafından 60 öğrencimize çanta ve  kırtasiye yardımı yapılmıştır.

Eyl

8. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik Lise  Geçiş Sınavı (LGS)  bilgilendirme semineri  okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Seminer tarih ve saati için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz.

Okçuluğun Faydaları: Sosyal, Mental ve Fiziksel

Stresle baş etmenize ve odaklanmanıza yardımcı olur.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Adem Çağrı BARAKLI öğretimi ve anlatımıyla okçuluk egzersizleri...

Masa Tenisi Oynamanın Size Kazandıracağı 7 Önemli Özellik

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Ergin TEKİN'in masa tenisi egzersizi ile çocuklarımız hem eğleniyor hem de bir çok özellik kazanıyor.

Ekm

Dart; Ayakta satranç oynamak!

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Ergin TEKİN'in anlatımıyla devam eden DART egzersizlerinin, aslında dünyada ve ülkemizdeki yeri, tarihi ile birlikte sadece bir şans oyunu olmadığını gözler önüne seriyor. Gelin bu sporun faydalarını hep birlikte öğrenelim.