KOCAELİ / ÇAYIROVA - Toki Çayırova İmam Hatip Ortaokulu

ÇEDES DEĞERLER KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ

Vatanseverlik panosu hazırlandı.

Ock

Okulumuz Toki Çayırova İmam Hatip Ortaokulu'nda Filistin'e yardım amaçlı yiyecek kermesi düzenlendi.

Ock

Okulumuz Çedes Değerler Kulübü öğrencileri ayın değeri olarak merhamet ve yardımseverlik panosu hazırladılar.

Ock

Okulumuz Çedes Değerler Kulübü öğrencileri Miraç Kandili ve Regaip kandili dolayısıyla öğrenci arkadaşlarına lokum ikramında bulundular.

Ock

Çedes Değerler Kulubü öğrencileri öğretmenlerinin 24 Kasım gününü kutlama panosu hazırladılar.

Ock

Okulumuzda bulunan dersliklerin kapılarına hadis-i şerif ve ayet-i kerime çıkartmaları yapıştırıldı.

Ock

Öğrencilerimiz Çedes Projesi Değerler Kulübü olarak ayın değeri sorumluluk ve özdenetim panosu hazırladılar.

Ock

Öğrencilerimiz Çedes Projesi Değerler Kulübü olarak ayın değeri Edep panosu hazırladılar.

Ock

Okulumuzda ÇEDES Projesi ilçe temsilcileri ile koordinasyon toplantısı yapıldı.

Ock

Toki Çayırova İmam Hatip Ortaokulu'nda Filistin ve Gazze şehitleri ruhuna lokma ikramı yapıldı.

Ock

Toki Çayırova İmam Hatip Ortaokulu'nda Filistin ve Gazze için yardım toplandı.